Pentru a excela și a avea o transformare digitală, Touch Media ajută organizațiile să modernizeze infrastructura IT de bază și să treacă la un model de operare digital, care oferă experiențele pe care le solicită consumatorii.

Cea mai mare experiență pe care o avem este în domeniul medical. Proiectele din acest domeniu sunt diverse, complicate dar și provocatoare. Diverse integrări de microservicii și dezvoltări, securitate și analiză de date, arhitectura și protecția datelor duc serviciile pentru această industrie la un nivel de excelență în domeniu, cu care ne mândrim și care ne reprezintă.

Diversitatea proiectelor reprezintă provocarea care ne ajută să creștem, sa dezvoltăm noi preceduri și să colaborăm cu echipe externe, care ne dezvolta comunicarea.

Printre clienții din acest domeniu, ne bucurăm de colaborarea cu grupul Medicover și Synevo, pentru care oferim soluții complexe de dezvoltare, integrare și mentenanță. X-Wrist este un alt client din domeniu, pentru care am dezvoltat o aplicație care preia și interpretează date din smart watches.

OUR CLIENTS

Vreau un proiect