Dezvoltare Web
De ceva timp, SEO înseamnă conținut de calitate, linkbuilding de calitate și informații scrise pentru utilizatori, și nu pentru motoarele de căutare. Dar lucrurile nu pot fi întotdeauna ideale, astfel că, uneori, sunt necesare intervenții din partea unor echipe specializate. Considerăm că SEO funcționează pe 3 direcții principale: Analiza, Seo în site și linkbuilding.

Analiza presupune verificarea indicatorilor. Aici vorbim despre Google Analytics, Search Console și alte instrumente pentru monitorizare viteză, lighthouse și analiza codului.

Seo în site se face post verificare indicatori și presupune valorificarea cuvintelor cheie prin instrumente specifice, dar și o codare corectă, o încărcare rapidă.

Linkbuilding presupune redactarea unui conținut extern și publicarea acestuia pe surse de calitate. Toate aceste trei procedee produc efecte interconectate pe termen mediu și lung.

Când vorbim despre SEO, ne referim la indexare, google și ranking, dar este un serviciu care nu vine cu garanții. În majoritatea cazurilor, instrumentele noastre de seo au dat rezultate, dar succesul depinde, în măsură variabilă, și de bugetul și înțelegerea fiecărui client în parte.

Pe de altă parte, marketingul online reprezentat de CPC, CPM și social media este o procedură ce este influențată de bugetul clientului, targhetare, audiență și creativitate.

Oferim servicii de realizare de campanii pe Facebook, Instagram și Google.

Dezvoltare Web

TEHNOLOGII

OUR CLIENTS

Vreau un proiect