NOI SUNTEM TOUCH MEDIA

DEZVOLTARE WEB

Realizăm soluții software și website-uri cu design custom, complet administrabile de către utilizator și optimizate pentru motoarele de căutare.

Toate proiectele online se execută etapizat, după proceduri bine stabilite (design, implementare frontend, backend, SEO și testare). În spatele fiecărui produs se află o echipă integrată, oameni specializați pe serviciile pe care le oferim.

Avem un stack variat, dar cu accent pe tehnologii precum React Native, Reat JS, Laravel, Node, Next JS, Solid JS, API

SEO și Promovarea online devin din ce în ce mai greu accesibile în contextul politicilor impuse de Google.

În cadrul agenției noastre, serviciul de optimizare este în continuă transformare, acordată complexității și algoritmului Google mereu în schimbare.

Adaptam lunar website-urile în funcție de indicatorii din Google Analytics, Search Console, CLS, viteza și alte norme de optimizare care sunt dinamice.

Cel mai mult ne plac provocările pe care ni le lansează dezvoltarea aplicațiilor pentru mobil, iOS și Android. Stackul nostru include React Native, Node JS, REST API si oricând se impune, cod nativ pentru iOS sau Android.

Departamentul special creat pentru realizarea de aplicații poate dezvolta proiecte cu o complexitate peste medie, proiecte deosebit de complexe și suntem deschiși să dezvoltăm orice idee.

Serviciile noastre includ, în afară de programarea aplicațiilor și UI/UX, logica lor, wireframes, prototyping, idei și structuri logice ale fluxului de date, asistență tehnică, Project Management si Scrum development.

Estetica, în esența sa, se ocupă de frumos și de armonie. Estetica, în domeniul dezvoltării web, este evidențiată prin design. Procesul de design și creație este, din punctul nostru de vedere, cel mai important în orice tip de vizual.

Consistența și coerența elementelor vizuale au o importanță foarte mare în conturarea, poziționarea și menținerea în piață a unui brand. De asemenea, un vizual curat, clar, reprezentativ pentru un brand sau un produs este cel care, pe termen mediu și lung, asigură profitabilitatea si awareness.

Dacă ne raportăm la UI/UX, convingerea noastră este că această fază a proiectului înseamnă mai mult decât estetică, presupune cunoașterea și înțelegerea experienței utilizatorului și crearea unei interfațe care să satisfacă nevoia de accesibilitate, claritate și apartenență la brandul sau produsul respectiv.

Scrum este o abordare Agile a dezvoltării software. Mai degrabă decât un proces sau o metodologie completă, este un cadru sau un ghid.

Proiectele Scrum fac progrese într-o serie de sprinturi. La începutul unui sprint, membrii echipei se angajează să ofere o serie de caracteristici care au fost definite la inceputul proiectului. Până la sfârșitul sprintului, aceste caracteristici sunt finalizate, testate și integrate în produsul sau soluția software.

Este o dezvoltare ideologică, pe care o aplicăm în funcție de proiect și complexitatea acestuia.

ERP-urile reprezintă coloana vertebrală a multor organizații, ajutându-le să-și gestioneze contabilitatea, procesele de achiziții, proiectele și multe altele în întreaga întreprindere. Pentru multe departamente.

Aparitia Software-as-a-service (SaaS) gestionează tranziția de la ERP în cloud și permite companiilor să-și simplifice cerințele tehnologice și să vadă o rentabilitate mai rapidă a investiției lor.

Serviciile cloud cunosc o creștere în popularitate în rândul companiilor de top, care doresc aplicații cu funcționalități moderne, dar fără cheltuielile generale ale infrastructurii IT, întreținerii și upgrade-urilor.

TEHNOLOGII

Health care

Health care

Soluții customizate pentru proiecte inovative din domeniul medical și digitalizare pentru sistemele medicale și conexe.

Retail market

Retail market

Sectorul retail depinde de economie, consumator, dar și de logistică și modul în care produsele ajung pe piață generează conversia.

Auto

Susținem orice tip de digitalizare și experiență digitală în sectorul auto. Automatizăm procese și realizăm sisteme noi, care dau valoare organizației.

Auto

Educație

Tehnologiile pentru analiza, AI și Machine learning sunt puncte cheie pentru a dezvolta soluții de e-learning care să dea valoare.

Educatie

OUR CLIENTS