Aplicatii de mobil
Ne implicăm cu aceeași seriozitate în fiecare proiect. Însă ne plac mult provocările, așa încât, cu cât complexitatea proiectului crește, cu atât crește entuziasmul echipei, cu atât se unesc forțele și ideile în jurul acestuia.

Ne place dezvoltarea aplicatiilor de mobile și agreăm să lucrăm cu tehnologii noi. Procesul de dezvoltare implică toate departamentele echipei noastre și asta este ceea ce ne confirmă ca procedurile interne și modul în care dezvoltăm sunt corecte pentru cele mai complexe lucrări pe care le dezvoltăm.

Stack-ul pentru dezvoltare este diversificat. Folosim, pentru frontend, React Native sau Java, Objective C la nevoie, dar dezvoltarea se face hidrid. Pentru API, folosim REST și Laravel, iar, pentru tehnologii backend, Laravel (PHP, MYSQL) sau Node.JS, WebSockets, Elastic Search etc.

Toate aplicațiile se dezvoltă pe metodologie Scrum, cu user stories, detalierea funcțiilor, sprinturi de 2 săptămâni și testare. Această procedură implică și folosirea de software pentru tracking erori: NewRelic sau Sentry, Aplicațiile implică, în afară de procedurile de dezvoltare, foarte multă testare. Toate proiectele sunt organizate pe branch-uri de GitHub și cu server de development și producție.

Aplicatii de mobil
X-Wrist Medics
Apps
Synevo Doctor Cabinet
Apps
Pizza San Marco App
Apps
Affiliencer
Apps

TEHNOLOGII

OUR CLIENTS

Vreau un proiect