Noi suntem Touch Media

Dezvoltare web

Adaugăm valoare serviciilor, pentru că lucrăm cu oamenii potriviti, pentru proiectele potrivite. Ne lăsăm provocați, estimăm corect, lucrăm cu responsabilitate și comunicăm cu clientul. Acesta este parte a întregului proces și poate participa activ la toate etapele de dezvoltare.

01

INOVATIE

Cercetare, colaborare solidă și schimb de idei interactiv între toti membrii echipei. Rezultatul este inovație.

02

PROCEDURA

Putem livra calitate și dezvolta în parametri, pentru că avem proceduri. Lucrăm Agile sau waterfall în funcție de proiect.

03

CALITATE

Chiar dacă suntem un butique de dezvoltare web, avem printre cei mai buni oameni în domeniu. Fiecare om din echipă este specializat și într-o continuă dezvoltare.

Despre Touch Media
Inceputul Touch Media
Touch Media a fost fondată în 2004 de către Angheliu Alexandru, în calitate de designer și unic angajat. Am continuat timid până în 2007, când am decis să intrăm pe piața dezvoltării web din Constanța, o piață total imatură, dar cu cerințe din ce în ce mai mari. 2007 a fost momentul în care companiile au început să investească în site-uri web. Concurența slabă și dăruirea ne-au permis să dezvoltăm și să formăm o mică echipă de programare care a reușit să dezvolte proiecte din ce în ce mai complexe, folosind diverse soluții tehnice.
De la HD la Mobile
În 2009, ne-am extins activitatea în București, Brașov, Timișoara și Cluj și asta ne-a permis să ne extindem foarte mult portofoliul de clienți pentru a atrage companii mari și pentru a lucra la un alt nivel. Astfel, am mers mai departe, am pătruns pe piața internațională. Am început în Canada cu doi clienți și apoi ne-am ramificat în Belgia, Germania, Marea Britanie, Suedia, Polonia, SUA etc.

Acum, după 14 ani de activitate, Touch Media are o echipă puternică, care lucrează pentru branduri cu rezonanță, naționale și internaționale, și realizează proiecte complexe, proiecte mari și foarte mari, iar ambițiile sunt și mai mari. Nu uităm nici clientii mai mici, care sunt, în continuare, bine veniți.

Echipa este compusă din 9 dezvoltatori, 2 designeri UI/UX, 1 marketing, 1 Project Manager, 1 Scrum Master și 1 tester de software.

Despre Touch Media

TEHNOLOGII

OUR CLIENTS