Dezvoltare Web
Dezvoltare
Ne place sa dezvoltăm. De la „0”, cum se zice. Desigur, pe niște soluții pe care le-am testat deja și care funcționează. Avem un stack foarte variat, atât pe tehnologiile de frontend cât și pe cele de backend, server side, testare și project management. Dezvoltăm atat soluții browser-based, dar și aplicații de mobil pentru iOS și Android. Dezvoltarea implică și o cunoaștere foarte bună a tehnologiilor de server.
În general, dezvoltarea poate însemna un simplu website de prezentare sau un SaaS complex. Este un termen general și îl putem considera un serviciu principal al companiei, deoarece înglobează proceduri și servicii conexe.

Procesul de dezvoltare web include atât design-ul, cât și arhitectura de sistem, proiectarea web, dezvoltarea de conținut web, integrarea de servicii și configurarea securității rețelei, printre alte sarcini. Mentenanta produselor diferite este un serviciu pe care îl oferim oricărui client care dorește să aibă parte de update-uri constante.

MySQLMongoDBPerconaLaravelnode.js

Servicii Frontend
În ultimii ani, am dezvoltat un mod de lucru pe Woocommerce, care susține clienții care nu au un buget foarte mare de a dezvolta un website complet custom. Astfel, putem oferi soluții pe platforma Woocommerce, dar cu design custom și orice fel de customizare dorită.

Un alt serviciu este realizarea de magazine online pe platforme dedicate, dezvoltare custom pe Laravel. În funcție de complexitatea magazinului dorit, putem alege împreună cea mai bună soluție de dezvoltare web. Pașii de realizare a unui magazin online sunt stabiliți împreună cu beneficiarul: UX/UI, design și logică, programare, testare și live.

NEXT.jsReact NativeReact.jsSOLIDJSHTML, CSS, JS

Dezvoltare Web
Dezvoltare Web
Branding websites
Ne referim, prin branding websites, la orice proiect care nu implică vânzare online. Am realizat foarte multe site-uri de brand pentru corporații sau companii mari și mijlocii. Astfel de proiecte dedicate și complet custom sunt ceea ce ne place să dezvoltăm, pentru că fiecare client are nevoi diferite. Nu lucrăm pe template-uri și fiecare proiet necesită planificare, strategie, analiza și o comunicare cât mai eficientă cu clientul și departamentul de marketing.
Analiza manualului de branding este, de asemenea, importantă, dacă acesta există.

Ca și stack, pentru website-urile de acest tip alegem să lucrăm de multe ori pe Next.JS, React native Web, Solid JS sau clasic HTML/CSS. Partea de backend este susținută de un framework Laravel, pe care îl putem modifica și scala oricât este nevoie.

TEHNOLOGII

OUR CLIENTS

Vreau un proiect