Francek

Website de brand

Francek este mai mult decât un client, este un prieten. Colaborarea cu Francek Friesure este una foarte complexă. Lucrăm cu Francek de mai bine de 10 ani. Dacă ar fi să adunăm toate lucrările, putem spune că o mică parte a activității noastre a fost dedicată acestui client. Un client educat și care apreciază calitatea și profesionalismul înainte de orice.

În 10 ani de colaborare, am realizat peste 10 website-uri, 2 aplicații de mobil, sute de campanii de marketing în toată lumea, am desenat peste 10 identități vizuale, am asigurat branding-ul complet al tuturor companiilor și afacerilor, dar și o parte din producția produselor de promovare offline. Am crescut și ne-am dezvoltat odată cu ei, învățând și specializându-ne pe zona de beauty internațională.

Serviciile oferite acestui client sunt fără întrerupere, atât pentru businessul principal, dar și pentru business-urile conexe și activitățile desfășurate în afara Germaniei, în US sau alte țări.

Francek Friesure este un brand complet, realizat integral de către Touch Media, de la identitate vizuală până la marketingul online pentru orice proiect dezvoltat. Orice lucrare este un succes, pentru că este tratată cu seriozitate de către ambele părți.

Tehnologii și servicii: Design, UI/UX, HTML/CSS, Laravel, PHP, MySQL, email marketing, social marketing, branding, SEO, Mobile apps

Piață: Germania, USA

Other works

X-Wrist Medics
Apps
Synevo Doctor Cabinet
Apps
Pizza San Marco App
Apps
SynevoVet
Websites
Synevo CAS
Websites
Synevo
Websites
Stavros
Websites
Ronera
Websites
Vlumiere
E-commerce
Uzina de Pizza
E-commerce
Toddlers
E-commerce
Synevo Shop
E-commerce
Robson Peluquero
E-commerce
Pizza San Marco
E-commerce
Nighters
E-commerce
Nichiduta
E-commerce
Celerco
SaaS & CRM
Automobilus
SaaS & CRM

Vreau un proiect