Nichiduta

Magazin online pentru copii

Colaborarea cu Nichiduță a început imediat dupa ce Touch Media a fost înființată. Suntem la a 4-a versiune de website și avem, în acești ani, multe alte proiecte dezvoltate împreună, cel mai important fiind flag shipul companiei, site-ul nichiduta.ro

Compusă dintr-o echipă tânără și ambițioasă, compania Nichiduță Trading a lansat, în 2009, Nichiduta.ro. A reușit să se afirme repede în mediul online și chiar să ocupe un loc decisiv printre comercianții de top din domeniu. Clientul a încercat întotdeauna să prezinte noi produse și un standard de înaltă calitate, ceea ce a dus la necesitatea dezvoltării unei rețele de distribuție și a partenerilor pentru produsele importate.

Ne-am bucurat de încredere reciprocă. Touch Media a asigurat tot brandingul si tot ce a însemnat design, frontend, aplicații de mobil și, pentru anumite proiecte, și backend, realizând, pe parcursul unei colaborări de mai bine de 10 ani, peste zece website-uri conexe și, în ce privește website-ul principal, patru versiuni.

Totodată, am reușit, pe partea de branding și design, să dezvoltăm un brand puternic, asigurând partea creativă pentru un pachet extins de identitate vizuală. Am asigurat nu numai serviciile de dezvoltare website și design, am învățat, împreună cu acest client, ce înseamnă un magazin online de top și exigențele pieței.

Tehnologii și servicii: CSS/HTML, Design, UI/UX, Branding, frontend, backend
Piață: România

Other works

X-Wrist Medics
Apps
Synevo Doctor Cabinet
Apps
Pizza San Marco App
Apps
SynevoVet
Websites
Synevo CAS
Websites
Synevo
Websites
Stavros
Websites
Ronera
Websites
Vlumiere
E-commerce
Uzina de Pizza
E-commerce
Toddlers
E-commerce
Synevo Shop
E-commerce
Robson Peluquero
E-commerce
Pizza San Marco
E-commerce
Nighters
E-commerce
Nichiduta
E-commerce
Celerco
SaaS & CRM
Automobilus
SaaS & CRM

Vreau un proiect